PDA

View Full Version : انتقادات شما از ناظم سایت

مهرداد گلیایئ
09-22-2007, 20:28
با سلام و عرض احترام خدمت کلیه کاربران محترم ومسولین گرامی.این بخش را باز نمودم تا در صورتی که سهوا اشتباهی در گفتار یا رفتار یاکار انجام دادم سریعا یاداوری فرمایید تا برطرف نمایم.دوستان این عنوان بصورت امانت به بنده واگذار شده ومن مطمین هستم با یاری همه شما موفق خواهم بود در غیر اینصورت خیر.پس خواهش میکنم اشتباهات بنده را یاداوری نمایید.متشکرم.

mrs_mina
09-27-2007, 12:45
مهرداد جان شما اينقدر كارتون خوبه كه ديگه احتياج به يادآوري اشتباهي نيست
چون ما اصلا" اشتباهي از شما نديديم
اميدوارم همينطور شايد فعاليت خوب شما باشيم
و واقعا" خسته نباشيد

مهرداد گلیایئ
09-27-2007, 12:54
مهرداد جان شما اينقدر كارتون خوبه كه ديگه احتياج به يادآوري اشتباهي نيست
چون ما اصلا" اشتباهي از شما نديديم
اميدوارم همينطور شايد فعاليت خوب شما باشيم
و واقعا" خسته نباشيد
سلام
از لطف شما متشکرم دوست گرامی
ولی گاهی اوقات غرور باعث اشتباه میشود.از انجاییکه اینجا یک محیط دوستانه وصمیمی است و بنده هم خدمت همه ارادت دارم مایلم بصورت یک خانواده خوب در کنار یکدیگر باشیم وفعالیت کنیم وصحبت وجسارتا برتری بر (منیت) وعنوان نباشد.بنده که از اول یک کاربر بودم و هستم و در هر موقعیت وعنوانی در خدمت همه عزیزان خواهم بود.امیدوارم که جزء این نباشد و اگر خدای نکرده روزی رفتاری جز این دیدید سریعا تذکر دهید تا رفتارم را اصلاح کنم.متشکرم

mr.neo
10-01-2007, 02:58
سلام مهرداد عزیزbye1
از این بهتر نمیشه w00t
شما خیلی گلی پسر خوبی هم هستی:confused:( فقط یکم ناقلا ییrealmad)

ما باید این تاپیک رو باز میکردیم تا اگه اشتباهی از ما سر زد سریع بهمون گزارش بدین realmad:p نه اینکه شما باز کنینcoonfused
(واقعا از بودن تو این سایت افتخار میکنم:()

Sub-Zero
10-01-2007, 13:32
از اقا مهرداد گل تر مگه کسی هست
ولی من طوی اسمونا دنبالش می گشتم اینجا پیداش کردم
مهرداد من را نمیشناسه ولی من طوی هر سایتی میرم ایشون را زیارت میکنم یه سری پست هم داره که همه جا میده اونم معرفی گوشی های تلفن همراهه
مهرداد جان امیدوارم موفق باشی

مهرداد گلیایئ
10-01-2007, 13:45
از اقا مهرداد گل تر مگه کسی هست
ولی من طوی اسمونا دنبالش می گشتم اینجا پیداش کردم
مهرداد من را نمیشناسه ولی من طوی هر سایتی میرم ایشون را زیارت میکنم یه سری پست هم داره که همه جا میده اونم معرفی گوشی های تلفن همراهه
مهرداد جان امیدوارم موفق باشی
سلام دوست عزیز
خوش امدید
از لطف شما متشکرم.اگر از گذشته دقت کرده باشید بنده در امور نصب وبروز رسانی ریسیورهای استارست 120-130-150-200- فعالیت میکردم .نظر به اینکه تعداد جوابگویی دوستان در این امور زیاد شده است بنده دیگر یک گوشه مینشینیم و تماشا میکنیم.متشکرم

Arian
10-10-2007, 00:06
با درود

قبل از هر چیز از مدیر کل محترم سایت تبریک میگویم بابت استادانی که در کنارشان میبینم خصوصا استاد بزرگ مهرداد گلیایی و مطمئنن همه دوستان از خصوصیات این فرد با تجربه و پخته با خبر میباشند

بزرگان را بزرگان زنده می دارند،

بزرگان را بزرگان دگر پاینده می دارند

آدمی از خودپسندی،خود سری

قطره جسته بحر را گم می کند.

هر قدر راست بگویی،به خطا می پیچی.

روی هر قدر به بالا، به بلا می پیچی.

جهان بشناسدم باکی نباشد

اگر خود را شناسم،صد جهانم

با سپاس از شما : آرین

مهرداد گلیایئ
10-10-2007, 01:22
سلام بر استاد ارین
خوش امدید.از لطف شما متشکرم.در هر عنوانی خدمتگزار شما ودوستان محترم وگرامی هستم.بودن دوستان خوبی در کنارم همچون شما ودیگر عزیزان باعث خوشحالی است.

Admin
10-10-2007, 10:24
آرین جان ورودت رو به سایت فارس ست تبریک می گویم و امید که با حضور شما عزیزان سایت رونق بیشتری پیدا کند