View Full Version : دعوت به همکاری از کلیه کاربران محترم
با سلام
از کلیه کاربران عزیز که تمایل به همکاری و توانایی اداره کردن بخشهای مختلف را دارند خواهشمندم از طریق پیغام خصوصی با مدیریت کل و یا با سرپرست کل سایت mr.neo (http://www.farsat.com/member.php?u=268) مطرح نمایند و یا در همین تایپیک اعلام فرمایند.متشکرم
مهرداد گلیایئ
11-28-2008, 23:20
با سلام
دوستانی که جدیدا عضو شده اند یا از قبل تمایل به مدیریت در بخشهای مختلف سایت را دارند لطفا اعلام نمایند.متشکرم
باسلام ب ناظم سایت جناب مهردادگلیایئ.
من نمیتونم بخشی تعویل بگیرم ولی این تمایلودارم دربعضی ازپرسشهای
کاربران پاسخ بدم تاانجایی که تجربه ای دارم.اگه ازنظرشمااشکالی نداره
من هستم.باسپاس
من هستم.باسپاس
سلام
شروع کن به فعالیت بعد از اطمینان از تخصص شما ابزار لازم به شما داده میشود
مهرداد گلیایئ
11-29-2008, 16:56
من هستم.باسپاس
سلام دوست گرامی
باعث خوشحالی بنده و دیگر دوستان است که در خدمت شما عزیزان باشیم.موفق باشید.متشکرم
با سلام. من میخوام یه قسمت درست کنم و در اون تمام بازیهای کنسولهای قدیمی رو مثل .اتاری.میکرو.سگا...رو بزارم من تمام بازیهای این کنسولها رو دارم و برای کنترل همچین تایپکی احتیاج به یه سری ابزار دارم . در چند سایت دیگه هم من همچین تایپکی رو دارم و در ضم بنده توانای اداره قسمت شیرینگ هوای را دارا می باشم در صورت لزوم ادرس سایتهای رو که بنده فعالیت دارم رو اعلام خواهم کرد در صورت تایید فعالیتم رو اغاز خواهم کرد با تشکر از مدیر سایت
با سلام. من میخوام یه قسمت درست کنم و در اون تمام بازیهای کنسولهای قدیمی رو مثل .اتاری.میکرو.سگا...رو بزارم من تمام بازیهای این کنسولها رو دارم و برای کنترل همچین تایپکی احتیاج به یه سری ابزار دارم . در چند سایت دیگه هم من همچین تایپکی رو دارم و در ضم بنده توانای اداره قسمت شیرینگ هوای را دارا می باشم در صورت لزوم ادرس سایتهای رو که بنده فعالیت دارم رو اعلام خواهم کرد در صورت تایید فعالیتم رو اغاز خواهم کرد با تشکر از مدیر سایت
سلام
شروع کن به فعالیت بعد از اطمینان از تخصص شما ابزار لازم به شما داده میشود:confused:
به زودی مشقول فعالیت خواهم شد
mohammad_sat
08-18-2009, 16:31
سلام
بنده ميتوانم در بخش هاي زير فعاليت كنم
تالار هاي استار ست _ كد كذاري_ نصب و راه اندازي ماهواره _ و كنترل سايت هم علاقه دارم اگه شد مديريت كنم
ممنون
بسیار خوب
شما شروع کنید
مدیریت شما هم
بعد از ارزشیابی از عملکرد شما فعال میشود
4xvim2p4xvim2p
mohamadrezai
10-21-2009, 15:39
من فقط در گذاشتن سافتكم خيلي ماهر هستم و ميتوانم فعاليت كنم
من تازه به سايت شما عضو شده ام مطالب خلي خوب هستند
من اصلا نمی تونم اهنگهارو دانلود کنم
مهرداد گلیایئ
02-21-2010, 22:39
من اصلا نمی تونم اهنگهارو دانلود کنم
سلام مطلب زیر را بخوانید.
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
Miliband
02-24-2010, 20:04
من دوست دارم تو این سایت فعالیت کنم ولی دوست دارم یه سمتی بهم بدین تا انگیزم بیشتر شه!
در هر صورت فعالیتم رو آغاز می کنم . امیدوارم شما هم خواسته ام رو اجابت کنید!
مهرداد گلیایئ
02-25-2010, 00:21
من دوست دارم تو این سایت فعالیت کنم ولی دوست دارم یه سمتی بهم بدین تا انگیزم بیشتر شه!
در هر صورت فعالیتم رو آغاز می کنم . امیدوارم شما هم خواسته ام رو اجابت کنید!
با سلام لطفا فعالیتتان را اغاز فرمایید .در فرصت مناسب مسولین محترم بررسی واقدام مینمایند.
با سلام خدمت تمامی مدیران سایت من مدیر 2سایت دیگر در قسمت ریسیور های استارست و اخبار ماهواره ها هستم خوشحال میشم اینجا هم بتونم کمکی کنم
مهرداد گلیایئ
02-25-2010, 18:17
با سلام خدمت تمامی مدیران سایت من مدیر 2سایت دیگر در قسمت ریسیور های استارست و اخبار ماهواره ها هستم خوشحال میشم اینجا هم بتونم کمکی کنم
با سلام و عرض خوشامدگویی:لطفا فعالیت خود را در کنار دیگر مدیران محترم بخش ریسیور ادامه دهید.
payamusa
03-02-2010, 15:02
با سلام وخسته نباشی من مدیرت ارشد این بخش را میخواستم
تالار ماهواره (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
ازشما متشکرمsmiley1
با سلام شما شروع به فعالیت کنید
طبق قوانین سایت میتوانید ارتقا بگیرید
flower
Miliband
03-03-2010, 19:13
با سلام شما شروع به فعالیت کنید
طبق قوانین سایت میتوانید ارتقا بگیرید
flower
من قوانین سایت رو خوندم ولی چیزی در این مورد نبود . میشه کمی توضیح بدید؟
من قوانین سایت رو خوندم ولی چیزی در این مورد نبود . میشه کمی توضیح بدید؟
با سلام
قوانين و نظارت هايي که مديران به فعاليت شما دارند و به ادمين سايت يا به سرپرست -يا ناظم سايت گزارش ميدهند تا نسبت به ارتقا شما اقدام شود
شما فعاليت خود را شروع کنيد در صورت اکتيو بودن و بعضي مسائل ديگر ارتقا پيدا خواهيد کرد
موفق باشيد10a124
Miliband من تعجب میکنم کسی رو بعد یک سال در این سایت ندیدم که این قدر به فکر ارتقا درجه باشد دوم اینکه با تشخیص مدیران این سایت همه ارتقا درجه میگیرند من بعد از یک سال این قدر دنبال درجه بالا نیستم
Miliband
03-04-2010, 16:14
miliband من تعجب میکنم کسی رو بعد یک سال در این سایت ندیدم که این قدر به فکر ارتقا درجه باشد دوم اینکه با تشخیص مدیران این سایت همه ارتقا درجه میگیرند من بعد از یک سال این قدر دنبال درجه بالا نیستم
با تمام احترام باید بگم اتفاقا بخاطر همین بی تفاوتی امثال شماست که کاربرای عادی سایت از خیلی از مدیرانش فعال ترند یا بعبارت بهتر به همین خاطره که خیلی از مدیرای سایت پروازی اند!
Miliband خداوند به شما سلامتی بده
Miliband
03-04-2010, 22:18
در آغاز من هم درخواست پیگیری عاجل از مسئولین سایت را دارم .
و اما ادای توضیحات:
1) هر انسان صادق و هر عقل سالمی براحتی تشخیص میدهد که کدامیک از کاربران در قضیه مزبور اقدام به توهین نموده اند.
2) اگر به فروم های دیگر فارسی سر زده باشید حتما دیدید که بیشترین فعالیت (اعم از ارسال پست ، مدت حضور در سایت و ...) را مدیران سایت دارند ولی در اینجا بجز تعداد معدودی از مدیران که براحتی قابل تشخیص اند خیل عظیمی از آنها حتی مدتهاست که به سایت سر نزده اند :
darush: مشاور تالار رسیور و ماهواره ،
آخرين فعاليت: 12-16-2009
Mehtihellboy: مدیر ارشد انجمن گالری عکس
آخرين فعاليت: 09-14-2009
able: مدیر ارشد رسیدگی به مشکلات سخت افزاری
آخرين فعاليت: 12-04-2009
gomnam: سرپرست بخش
آخرين فعاليت: 10-17-2009
و البته موارد زیاد دیگه ای هم وجود داره که وقت زیادی میبره بخوام همه رو لیست کنم. تا همین جاش هم نمیدونم واقعا ارزش این همه وقت رو داشت یا نه؟!
3) طبیعی هست کسی که بعنوان مدیر سایت به سایت سر نمیزنه احتمالا یه جا دیگه مشغوله و داره بهش خوش میگذره (مدیر پروازی) . البته این یکی رو واقعا حق میدم که حرف منو نپذیرید چون میتونه دلیل دیگه ای داشته باشه.
علی ای حال ، عاجزانه از مدیران سایت خواهش میکنم که این قضیه رو تا ته پیگیری کنن و به سادگی از کنارش رد نشن (ولو با توبیخ در خفا) و بار دیگر عاجزانه خواهشمندم که این پست ها رو تا حداقل یه مدتی پاک نکنن تا شخصیت مدیران آینده سایت 10a124(ان شا ا..) دست همه بیاد.
پیگیری خواهد شد شما اگر می خواهید فعالیتتونو شروع بکنید طبق روال اگر شما تو قسمت مربوطه تخصص خودتونو نشون بدید مدیر میشوید
Miliband باز هم از خداوند طلب شفا برای شما دارم و سلام میکنم خدمت شما تا سلامت باشید
از شما دوستان عزيز تقاضا دارم از اين مباحث و درگيري با هم جدا بپرهيزيد43671
در خصوص مديران کم کار پيگري خواهد شد،از Milibandبابت گزارش سپاسگذارم
موفق باشيد
با سلام
این که شما درخواست مدیریت ارشد بخش خاصی رو دارید
اشکالی ندارد
اما
این اما یعنی شما اول باید ثابت کنید در اون بخش تخصص کافی رو دارا هستید
مورد دوم : ترتیب ارتقا درجه در سایت مشخص هستش که اگه لازم باشه اینجا گفته خواهد شد شما که در سایتهای دیگر هم فعالیت دارید با این ترتیب درجه باید اشنا باشید
البته همیشه موارد خاص هستش که با صلاح دید ادمین سایت و مشورت با مدیران انجام میشه
که در این مورد هم بایدبه صورت خصوصی مکاتبه کنید
واین گونه مسائل نباید عمومی بشه 43671
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.