View Full Version : تاپیک مشکلات کاربری
کاربران گرامی کلیه مشکلات کاربری خود را در این تاپیک مطرح نمایید
hadi-3at
09-16-2007, 06:29
سلام
یک پیشنهاد....
لطفا برای بخشهای ریسیور زیر مجموعه "نرم افزار" و "مقالات آموزشی" درست کنید...
هادی
درود به جناب هادی عزیز و خیر مقدم به شما جهت حضور در این سایت
پیشنهاد خوبی می باشد حتما بررسی خواهد شد .
آموزش 150dplus رو میخام
ممنون میشم لطف کنید با آخرین نرم افزارهاش در اختیار بزارید.
آموزش 150dplus رو میخام
ممنون میشم لطف کنید با آخرین نرم افزارهاش در اختیار بزارید.
شما به بخش استارست مراجعه کنید
اینجا (http://www.farsat.com/forumdisplay.php?f=124)
سلام به ادمين عزيز و كليه دست اندركاران.
بنده وقتي نوشته اي رو توي سايت كپي ميكنم فونتش كوچيك شده و رنگش هم مشكي ميشه.
ميخواستم ببينم ميشه اين مورد رو رفع كرد.
واقعا اذار دهندست.
سپاسگذارم
سلام احسان جان بله می شود شما باید در قسمت اطلاعات شخصی و در تنظیمات شخصی گزینه ادیتور پیشرفته را انتخاب نمایید تا این مشکلتون برطرف شود
mohamadooo
07-24-2008, 06:35
سلام احسان جان بله می شود شما باید در قسمت اطلاعات شخصی و در تنظیمات شخصی گزینه ادیتور پیشرفته را انتخاب نمایید تا این مشکلتون برطرف شود
درود
بنده به احسان جان ایتنو گفتم ولی مثل اینکه باز مشکل دارن شما لطف کنید با نام کاربری ایشون وارد سایت بشید و مشکل رو برسی کنید موفق باشید
به احتمال زیاد منظور احسان جان در حالت پاسخ سریع می باشد اگر اینطور است از قسمت پاسخ به مبحث نیز احسان جان امتحان کنید چون در آیدیتون دیدم که ادیتور پیشرفته فعال هست
سلام ممنون از دوستان عزيز.
تمام تنظيمات طبق انچه گفتيد قرار دارند ولي بنده مشكل دارم.
مثلا بنده امضاي ادمين رو اينجا كپي ميكنم:
ورود شما را به سایت فارس ست خیر مقدم عرض می نماییم
از کاربرانی که توانایی مدیریت در انجمنها را دارا می باشند به مدیریت سایت پیغام بدهند
آدرس جدید سایت قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .
فونت نوشته ها و نيز رنگ انها تغيير كرده و اين مشكل بندست.
ايا راهي براي حل ان هست؟
سپاسگذارم
احسان جان پسوردت رو برای من از طریق پیغام خصوصی بفرست تا چک کنم و نتیجه رو بهت بگم
از کاربرانی که توانایی مدیریت در انجمنها را دارا می باشند به مدیریت سایت پیغام بدهند
آدرس جدید سایت قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
ايا راهي براي حل ان هست؟
سپاسگذارم
اقا احسان من چک کردم
تنظیمات شما دقیقا مثل تنظیمات من بود
من فکر میکنم به خاطر اینترنت اکسپلور یا موزیلا هستcoonfused
چون این قسمت هایی که شما میگی مربوط میشه به قسمت پشتیبانی جاوا که این مرورگر ها پشتیبانی میکنن
بازم جناب ادمین نگاه کنن
سلام احسان جان
شما لطف کنید از یه ستایل دیگه ای استفاده کنید ببینید مشکلتان رفع خواهد شد .
من از Default style استفاده میکنم و هیچ گونه مشکلی هم ندارم .
موفق باشید.
آدرس جدید سایت قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
ايا راهي براي حل ان هست؟
سپاسگذارم
MrKaon عزیز سلام
با سلام وتشکر فراوان از لطف شما دوست عزیز
MrKaonجان هرچه تلاش کردم پیغام خصوصی برای شما ارسال کنم موفق نشدم و ارور میداد( از
طریق پروفایل خودم و یا پروفایل شما).
البته موضوع پیغام من تشکراز شما ویه انتقاد که همینه:...با این فعالییت گسترده و انرژیک شما دیگه کاری برای ما نمیماند...(همیشه یه قدم جلوتری).
موفق باشی( راجب ارور مذکور هم راهنمایی یادتون نره)
.
سلام دوست عزیز
من هم از شما تشکر میکنم برای اینکه داری سعی خودتو میکنید .
در خصوص فرستادن پیام خصوصی هم باید بگم که بعد از نوشته هات که میخواهید
پست را بفرستید دو تا تیک که پایین صحفه که یکیشون نوشته .
Send message to users even if they are not on your contact list.
و دیگری نوشته درخواست اعلام مبني بر خواندن اين پيام
این دو تا تیک را بزنید هیچ مشکلی نخواهید داشت .
موفق باشید.
MrKaon عزیز سلام
با سلام وتشکر فراوان از لطف شما دوست عزیز
MrKaonجان هرچه تلاش کردم پیغام خصوصی برای شما ارسال کنم موفق نشدم و ارور میداد( از
طریق پروفایل خودم و یا پروفایل شما).
البته موضوع پیغام من تشکراز شما ویه انتقاد که همینه:...با این فعالییت گسترده و انرژیک شما دیگه کاری برای ما نمیماند...(همیشه یه قدم جلوتری).
موفق باشی( راجب ارور مذکور هم راهنمایی یادتون نره)
.
mahdi_single_pr
07-30-2008, 17:33
من کاملا یه کاربر تازه کار هستم و این اولین بارمه که دارم توی یه فروم پست میذارم و این سایت هم اولین سایتیه فرومیه که توشم
راستش نمیدونم باید این پستو کجا بذارم ...
ولی در کل به خاطر دو تا مشکل که داشتم مجبور شدم بیام عضو اینجا بشم ... اگه میشه همین جا جواب منو بدین قول میدم دیگه تکرار نشه D:
نمیدونم تا حالا به سایت قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . برخوردید یا نه !؟؟ یه سایتیه که هیچجوی نمیتونی توی پستا یا بحثا از کد جاوا استفاده کنی و من میخوام که اینکارو بکنم !!
یه سایت دوستابیه و هر کس یه سری اتاقهایی به اسم کلوب رو میتونه بخره و برای خودش عضو گیری کنه و مدیریت اون اتاق یا همون کلوب به دست اونه و میتونه باهاش هر کاری دوست داره بکنه !
هر کاری به جز قرار دادن کد جاوا !!!!!!!!!!! مثلا این سیستمی که شما گذاشتید و Points و Level up و Activity رو نشون میده ! میخوام بدونم که این چیه ... آیا میشه ازش توی سایت یا وبلاگ استفاده کرد ؟؟؟ و یا آیا میشه تو سایت کلوب دات کام که یه نوع سایت فروم هست از این کد استفاده کرد ؟؟ یا بهتر بگم میشه توی فروم ز کد جاوا استفاده کرد ؟؟؟ راستی توی کلوب دات کام از فلش هم نمیشه استفاده کرد !!
من دنبال راه حل این مشکل میگردم و بد جوری توش موندم !!
اگه میشه یه سری به این سایت بزنید و راه حل مشکل منو بهم بگید !!!!!!
به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ... هر کاری بگین کردم و حالا دیگه باید دست به دامن شما بشممممم ... مرسی
سلام مهدی جان
به سایت خودت خوش آمدی
در مورد استفاده از کدهای جاوا یا سیستم آجاکس حتما باید توسط مدیر کل سیستم فعال شده باشه در غیر اینصورت شما نمی توانید از این کدها استفاده نمایید
در مورد اون حالتی هم که گفتید این گزینه ها و با کامپوننتها یا بقول خود وی بلتین mod ها توسط خودشون تهیه و برای استفاده آماده میشه و اگر خودمون هم بتونیم خوب از این کدها استفاده می کنیم که اغلب اونها پی اچ پی هستند
در مورد کلوپ دات کام هم اگر خودشون این حالت جاوا رو بسته باشند شما نمی تونید از اون استفاده کنید یا حتی ممکن هست که سیستمی که نصب کرده اند کلا جاوا رو پشتیبانی نکنه
من کاملا یه کاربر تازه کار هستم و این اولین بارمه که دارم توی یه فروم پست میذارم و این سایت هم اولین سایتیه فرومیه که توشم
راستش نمیدونم باید این پستو کجا بذارم ...
ولی در کل به خاطر دو تا مشکل که داشتم مجبور شدم بیام عضو اینجا بشم ... اگه میشه همین جا جواب منو بدین قول میدم دیگه تکرار نشه D:
نمیدونم تا حالا به سایت قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . ) برخوردید یا نه !؟؟ یه سایتیه که هیچجوی نمیتونی توی پستا یا بحثا از کد جاوا استفاده کنی و من میخوام که اینکارو بکنم !!
یه سایت دوستابیه و هر کس یه سری اتاقهایی به اسم کلوب رو میتونه بخره و برای خودش عضو گیری کنه و مدیریت اون اتاق یا همون کلوب به دست اونه و میتونه باهاش هر کاری دوست داره بکنه !
هر کاری به جز قرار دادن کد جاوا !!!!!!!!!!! مثلا این سیستمی که شما گذاشتید و Points و Level up و Activity رو نشون میده ! میخوام بدونم که این چیه ... آیا میشه ازش توی سایت یا وبلاگ استفاده کرد ؟؟؟ و یا آیا میشه تو سایت کلوب دات کام که یه نوع سایت فروم هست از این کد استفاده کرد ؟؟ یا بهتر بگم میشه توی فروم ز کد جاوا استفاده کرد ؟؟؟ راستی توی کلوب دات کام از فلش هم نمیشه استفاده کرد !!
من دنبال راه حل این مشکل میگردم و بد جوری توش موندم !!
اگه میشه یه سری به این سایت بزنید و راه حل مشکل منو بهم بگید !!!!!!
به خدا دیگه دارم دیوونه میشم ... هر کاری بگین کردم و حالا دیگه باید دست به دامن شما بشممممم ... مرسی
البته جناب ادمین راست گفتن ،ولی در کل راه دیگری هم هست
وقتی کلید نداری از پنجره برو تو ،برو دنبال یاد گرفتن هک119
البته فکر کنم قبلا میشد چنین کاری کرد،ولی الان خودش رو آپدیت کرده واین امکان رو برداشته.eyes
mahdi_single_pr
07-31-2008, 18:53
خیلی ممنون از راهنمایییتون :D :-* :x
سلام دوستان بنده نميتونم عكس تو سايت قرار بدم
در ضمن تو برخي سايتها ميشه عكس رو كپي پيست كرد ولي اينجا نميشه.
در ضمن هنوز مشكل من برطرف نشده نوشته اي رو كه كپي ميكنم و توي سايت خودمون پيست ميكنم فونتش و رنگش تغيير ميكنه!!!!!!!!!! راهي هست؟ در ضمن در قسمت تنظيمات كاربري اديتور پيشرفته رو هم فعال كردم !!!!!!!!!!!
سلام احسان جان خسته نباشی:(
من تست کردم واقعا نمیدونم مشکل از کجاست من که پست شما رو ویرایش کردم درست شد ،البته بگم کدهایی که واسه قرار دادن عکس گذاشته میشن هم درست بود.
با کدوم مرور گر کارمیکنی موزیلا- اپرا یا...؟
سلام احسان جان خسته نباشی:(
من تست کردم واقعا نمیدونم مشکل از کجاست من که پست شما رو ویرایش کردم درست شد ،البته بگم کدهایی که واسه قرار دادن عکس گذاشته میشن هم درست بود.
با کدوم مرور گر کارمیکنی موزیلا- اپرا یا...؟
سلام گل من.
بنده با ie كار ميكنم
سلام احسان جان
اول اینکه چرا تو بخش مدیرا مشکلتو مطرح نمی کنی؟
دوم اینکه تجربه به من نشون داده که موزیلا هم سرعتش بیشتر هستش هم ایراداتش کمتر از امضای جناب نئو دانلودش کن و با اون هم امتحان کن فکر نمی کنم بعدش دیگه حاضر باشی با ie کار کنی
سلام .... من سبك نوشتنم با يه خط ديگس كه حتمآ بايد برم صفحه ي پيشرفته با دست خط خودم بنويسم !!!
خوب ... رفتم صفحه ي پيشرفته اما بازم نميشه از سبك خودم متن بنويسم .... با وجود اينكه در تنظيمات شخصيم گزينه ي اديتور پيشرفته با همه ي امكانات رو انتخاب كردم ولي نمي تونم از فرم خط ديگه و يا حتي رنگ ديگه استفاده كنم و وقتي گزينه ي مثلآ خط مورد نظر خودمو مي زنم ، فقط اون نوشته با دو تا كروشه مياد .... يا مثلآ تو همين صفحه ي پاسخ سريع وقتي b رو مي زنم تا نوشتم پررنگ تر بشه به جاي تغيير حرف b مياد روي صفحه !!
لطفآ منو راهنمايي كنيد .
فريبا
در ضمن سرعت سايت ايا همينجوريه يا مشكل از مرورگر منه ؟
مرسي
فريبا
سلام خدمت شما
من یوزر شما را چک خواهم کرد امیدوارم مشکلتان حل شود در مورد پاسخ سریع از ادیتور معمولی استفاده می شود و نمی توان آن را به پیشرفته تبدیل کرد در مورد سرعت سایت هم مشکلی نیست . شما از چه مرورگری استفاده میکنید؟ برای استفاده بهتر فایرفاکس پیشنهاد می شود
Miliband
02-25-2010, 00:50
با وجودیکه آدرس جدیدی برای سایت مشخص کردین (us.) که مشکل ف ی ل ت ر حل شده ولی وقتی در قسمت آخرین ارسال های انجمن روی هر کدوم از لینکها کلیک کنید با (info.) باز میشه که مشکل داره و باید دستی به us تبدیل کنیم.
در نتیجه برای رفاه حال کاربران لطفا مشکل را حل کنید.
Miliband
03-08-2010, 14:49
برای آپلود عکس چه سایتی را پیشنهاد می کنید؟
با وجودیکه آدرس جدیدی برای سایت مشخص کردین (us.) که مشکل ف ی ل ت ر حل شده ولی وقتی در قسمت آخرین ارسال های انجمن روی هر کدوم از لینکها کلیک کنید با (info.) باز میشه که مشکل داره و باید دستی به us تبدیل کنیم.
در نتیجه برای رفاه حال کاربران لطفا مشکل را حل کنید.
ممنون از توجه شما،برگرداندن به این حالت کمی وقت گیر هست البته جناب ادمین در حال تصحیح لینک ها هستند
برای سایت آپلود عکس توصیه میکنم از سایتهای ایرانی استفاده کنید تا لینک انها در سایت فی ل..... نشود
این سایت اپلود عکس
ببخشید چند وقت پیش من به شوخی یه جمله ای رو با حروف اشتباه نوشتم این بود :
منم هازرم طا در عين ثايت و كار همكاري داشته باشم
(این جمله دراین بخش هست :سایت تخصصی فارس ست > تالار سایت > انتقادات و پیشنهادات
دعوت به همکاری در تمامی بخشها )
بعد هم mosa پست زده بود که عزیزم نمیدونم فارسیت خیلی ضعیفه یا سوادت نم کشیده و اینا و بهد هم من با لحن دوستانه ای گفتم:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mosa نمايش پست
عزیزم نمیدونم فارسیت خیلی ضعیفه یا سوادت نم کشیده
((((((برادر اگه شوخی کردی وخندیدین ای ول خیلی با حالی
ولی اگه مسخره کردی خیلی بی جنبه ای ..... ))))))))
امروز اومدن و پیام تخلف به من زدن و تاپیک mosa هم حذف شده لطفا پیگیری نمایید علاوه بر mosa کاربرnas 11 که روی سر ما جا داره هم این کار ور کرده با این که من گفتم اگه شوخی کردی مشکلی نداره پس ایشون قصدی داشتن واقعا حرف من از حرف شما زشت تر و بد تر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براتون متاسفم.....
ببخشید چند وقت پیش من به شوخی یه جمله ای رو با حروف اشتباه نوشتم این بود :
منم هازرم طا در عين ثايت و كار همكاري داشته باشم
(این جمله دراین بخش هست :سایت تخصصی فارس ست > تالار سایت > انتقادات و پیشنهادات
دعوت به همکاری در تمامی بخشها )
بعد هم mosa پست زده بود که عزیزم نمیدونم فارسیت خیلی ضعیفه یا سوادت نم کشیده و اینا و بهد هم من با لحن دوستانه ای گفتم:
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mosa نمايش پست
عزیزم نمیدونم فارسیت خیلی ضعیفه یا سوادت نم کشیده
((((((برادر اگه شوخی کردی وخندیدین ای ول خیلی با حالی
ولی اگه مسخره کردی خیلی بی جنبه ای ..... ))))))))
امروز اومدن و پیام تخلف به من زدن و تاپیک mosa هم حذف شده لطفا پیگیری نمایید علاوه بر mosa کاربرnas 11 که روی سر ما جا داره هم این کار ور کرده با این که من گفتم اگه شوخی کردی مشکلی نداره پس ایشون قصدی داشتن واقعا حرف من از حرف شما زشت تر و بد تر بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براتون متاسفم.....
سلام به شما
من متوجه متن شما شدم و کاملا متن جنبه شوخی داشت و البته معلوم هست که شما آدم تحصیل کرده ای هستید و این نوشته ها فقط برای مزاح بودpraise
پیگیری خواهم کرد
موفق باشید4xvim2p
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.